Buah zuriat

Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuriat. Sila klik Buah Zuriat untuk tahu cara menggunakannya.


Doa Nabi Zakaria

Doa Nabi Zakaria

27 Jan 2015

SERBUK MANJAKANI ALMALIKAH ASLI 100%




                                                    
                                   Inilah serbuk manjakani dari arab asli 100%

                                                permotion bulan puasa

                               KAPSUL DN BIJI BUAH MANJAKANI  ada

                                             kami ada jual serbuk manjakani  ASLI
                                                                                                                                                                                           1 botol   RM30.00 STOK TERHAD 

                                          biji kami x jual

Sebelum tu.. meh sini saya nak share dekat u all apa khasiat buah manjakani ni... mana tahu kot lepas u all baca, u all pun nak lakukan petua orang2 lama ni.. (",)
  1. Memulihkan kembali otot dalaman Faraj.. dengan kata lain, mengetatkan kembali 'aset' kita yang longgar... yela, u all bayanglah.. anak kita tu besar mana keluar dari 'aset' kita tu... (",)
  2. Manjakani ni sebenarnya dia bersifat menegangkan kembali otot2.. so, jika u all amalkan untuk minum manjakani, ia mampu untuk tegangkan kembali breast kita tau..
  3. Manjakani ni jugak membantu kita jadi awet muda sebab ia mengandungi anti oksidan yang kita semua tahu berfungsi untuk melambatkan proses penuaan...
  4. Yang ada keputihan pun elok guna sebab ia mampu mengurangkan cecair keputihan yang kadang2 boleh buat 'aset' kita berbau..
  5. Selain dari tu, manjakani ni pun mampu mencegah dari kanser serviks & payudara tau.... ia jugak cepat sembuhkan luka jahitan kita.. cukuplah saya tulis khasiatnya setakat ni.. Nak tahu lebih banyak, mungkin u all boleh tanya orang2 tua or cara paling mudah, google lah... hihii
CARA SAPU
U all boleh asah manjakani ni belakang pasu.. lepas tu sapu dekat tempat EPISOTOMI @ JAHITAN dekat 'aset' kita tu...
CARA MAKAN
Rebus buah manjakani & buang kulit.. lepas tu ambik isi dia & digentel2 dengan nasi & telan.. tak pun, letak dalam pisang, lepas tu terus telan supaya kita tak tergigit manjakani yang pahit tak hengat tu.. hihi
CARA BASUH
Rebus manjakani lepas tu ambik air rebusan tu & cuci 'aset' kita.. tapi tunggulah air tu suam yer... janganlah panas2 u all nak cuci.. hihii
CARA MINUM
Rebus manjakani lepas tu apa lagi.. minumlah.. hihii
PERINGATAN... RASA BUAH MANJAKANI SANGAT2 PAHIT YER... TENGOK U ALL MAMPU OR TAK NAK TELAN... TAPI KALAU KITA BETOI2 NAK, INSYAALLAH BOLEH... ... TAK BOLEH TIDAK!!... YANG MASA ANAK PERTAMA DULU TAK IKUT PETUA NI SEBAB TAK LALU NAK TELAN + SERIAU TENGOK TEMPAT JAHIT, SO, TAK BERANI NAK SENTUH... HIHII... TAPI BILA SUDA DI TEGUR OLEH MAMA SAYA RASANYA SAYA HARUS IKUT NASIHAT MAMA .... "UNTUK MASA DEPAN SAYA"... (^_^) 

P/s : Pada mereka yang nak telan jugak manjakani tapi tak lalu yang jenis macam ni... maybe u all boleh try yang ada di pasaran kot... macam2 jenama ada... mana tahu kot2 rasa dia lebih sedap dari yang real camni.. (",)
P/s : Manjakani bukan je boleh menolong kita dalam bab kesihatan dalaman tapi jugak keintiman kita bersama pasangan.. (^_^)
   


sila buat ordar anda melalui sms or call
 013-2737078


 my acc maybank
rasmy mahmoud
164342282378

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah Tel:
 013-2737078 WATSSAP
 Emel: buahzuriat@yahoo.com

18 ulasan:

  1. thanks ye utk buah manjakani.....harap ianya membantu :-)

    BalasPadam
  2. Cara pemesanan nya bagaimana? Saya di indonesia

    BalasPadam
  3. saya boleh kirim ..awak dari mana di indonesia?

    tolong sms saya

    0060132737078
    pn fatemah

    terima kasih

    BalasPadam
  4. Manjakani yg puan jual import dr arab ke? Brp hrga utk 250g?

    BalasPadam
  5. puan tolong sms saya
    0132737078

    or lawati fb kami
    fatemah Abdullah

    BalasPadam
  6. manjakaninya masih ada sista???? apa bisa saya order??? saya dari indonesia..

    BalasPadam
  7. w.salam sista...
    maap lambat balas....malangnya saya tk ada agen lagi dekat indonisia
    maap ye...
    kalu ada sedara kt malaysia boleh laa suruh dia call saya di nombor ini
    0132737078

    BalasPadam
  8. sis..klu 1kg brp rggt yer?Nak mkn sehari bp biji?

    BalasPadam
  9. sekarang saya jual serbuk biji dh hapis
    kalu berminat sila call or sms saya...
    0132737078

    BalasPadam
  10. Assalam..nk tnya klu mengandung blh mkn ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam ...
      memang x boleh sbb nnti nk bersalin susah
      lepas bersalin nnti amalkan yr

      terima kasih

      Padam
  11. As salam....kalau kita nk mnm buah mnjakani,kita kena buang kulit dulu ker?sbb sya rebus tnpa buang kulitnya....rsanya amat pahit sekali.

    BalasPadam
  12. w.salam puan
    tak perlu buang kulit buah manjakani tu..
    pahit tu laa ubat hehehe...
    tapi mumkin puan buat sebiji je .. or ambil sedikit serbuk manjakani dan bancuh dengan sedikit milo panas dan terus minum kurang sikit rasa pahit tu ...

    BalasPadam
  13. Salam,

    Ada lagi jual biji manjakani tu?

    BalasPadam
  14. SAYA NA BUAT PERTANYAAN ... saya belum lagi mengandung ,baru berkahwin .bolehkah saya amalkan manjakani ?

    BalasPadam
  15. area kL kawasan mna Pn..bole cod tak?

    BalasPadam

Komen anda: