Buah zuriat

Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuriat. Sila klik Buah Zuriat untuk tahu cara menggunakannya.


Doa Nabi Zakaria

Doa Nabi Zakaria

21 Jan 2019

Stokin sandy original Dari mesir

Assalamualaikum siapa yng berminat ordar stokin Sandy original Dari mesir sila Whatssap saya
Tq๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน


Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah Tel: 013-2737078 

5 Jan 2018

SERBUK MANJAKANI ALMALIKAH ASLI 100%




                                                    
                                   Inilah serbuk manjakani dari arab asli 100%

                                            
                                         kami ada jual serbuk manjakani  ASLI
                                                                                                                                                                                           1 botol   RM30.00 STOK TERHAD 

                                       biji kami tak jual


Sebelum tu.. meh sini saya nak share dekat u all apa khasiat buah manjakani ni... mana tahu kot lepas u all baca, u all pun nak lakukan petua orang2 lama ni.. (",)
  1. Memulihkan kembali otot dalaman Faraj.. dengan kata lain, mengetatkan kembali 'aset' kita yang longgar... yela, u all bayanglah.. anak kita tu besar mana keluar dari 'aset' kita tu... (",)
  2. Manjakani ni sebenarnya dia bersifat menegangkan kembali otot2.. so, jika u all amalkan untuk minum manjakani, ia mampu untuk tegangkan kembali breast kita tau..
  3. Manjakani ni jugak membantu kita jadi awet muda sebab ia mengandungi anti oksidan yang kita semua tahu berfungsi untuk melambatkan proses penuaan...
  4. Yang ada keputihan pun elok guna sebab ia mampu mengurangkan cecair keputihan yang kadang2 boleh buat 'aset' kita berbau..
  5. Selain dari tu, manjakani ni pun mampu mencegah dari kanser serviks & payudara tau.... ia jugak cepat sembuhkan luka jahitan kita.. cukuplah saya tulis khasiatnya setakat ni.. Nak tahu lebih banyak, mungkin u all boleh tanya orang2 tua or cara paling mudah, google lah... hihii
CARA SAPU
U all boleh asah manjakani ni belakang pasu.. lepas tu sapu dekat tempat EPISOTOMI @ JAHITAN dekat 'aset' kita tu...
CARA MAKAN
Rebus buah manjakani & buang kulit.. lepas tu ambik isi dia & digentel2 dengan nasi & telan.. tak pun, letak dalam pisang, lepas tu terus telan supaya kita tak tergigit manjakani yang pahit tak hengat tu..
CARA BASUH
Rebus manjakani lepas tu ambik air rebusan tu & cuci 'aset' kita.. tapi tunggulah air tu suam yer... janganlah panas2 u all nak cuci..
CARA MINUM
Rebus manjakani lepas tu apa lagi.. minumlah.. hihii
PERINGATAN... RASA BUAH MANJAKANI SANGAT2 PAHIT YER... TENGOK U ALL MAMPU OR TAK NAK TELAN... TAPI KALAU KITA BETOI2 NAK, INSYAALLAH BOLEH... ... TAK BOLEH TIDAK!!... YANG MASA ANAK PERTAMA DULU TAK IKUT PETUA NI SEBAB TAK LALU NAK TELAN + SERIAU TENGOK TEMPAT JAHIT, SO, TAK BERANI NAK SENTUH... HIHII... TAPI BILA SUDA DI TEGUR OLEH MAMA SAYA RASANYA SAYA HARUS IKUT NASIHAT MAMA .... "UNTUK MASA DEPAN SAYA"... (^_^) 

P/s : Pada mereka yang nak telan jugak manjakani tapi tak lalu yang jenis macam ni... maybe u all boleh try yang ada di pasaran kot... macam2 jenama ada... mana tahu kot2 rasa dia lebih sedap dari yang real camni.. (",)
P/s : Manjakani bukan je boleh menolong kita dalam bab kesihatan dalaman tapi jugak keintiman kita bersama suami.. (^_^)

    bersih
   ketat 
   kering
  dan tak berbau๐Ÿ’š๐Ÿ’š
  


sila buat ordar melalui whatsap 
 013-2737078 puan fatemah




Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah Tel:
 013-2737078 WATSSAP
 Emel: buahzuriat@yahoo.com