Buah zuriat

Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuriat. Sila klik Buah Zuriat untuk tahu cara menggunakannya.


Doa Nabi Zakaria

Doa Nabi Zakaria

23 Feb 2017

STOKIN SANDY MESIR ORIGINAL MURAH



 Image result for stokin sandy borong


 NAK BAGI TAHU DI SINI
STOKIN SUDAH BERADA DI MALAYSIA
TAK PAYAH TUNGGU LAMA2

  PERMOSI UNTUK 100 KOTAK RM15.00 SEKOTAK

1 KOTAK 6 PSC

 stokin sandy dari mesir khas untuk pemborong


 assalamu alaikum semua

CIRI-CIRI STOKIN SANDY

-diperbuat daripada 100% nylon
-tahan lasak
-panjang sehingga ke paras lutut
-free saiz
-mempunyai cengkaman getah yang lembut dan teguh agar stokin tidak melorot ke bawah
-tidak mudah berbulu
-tidak licin
-boleh dilaraskan jika mahu pakai stokin tersebut menjadi pendek

ADA 3 WARNA SAHAJA:

1-BEIGE
2-BEIGE 1
3-HITAM

HANTAR MELAUI CITYLINK & SKYNET


PENGHANTARAN DLM 3 HARI SAMPAI KE TANGAN ANDA!!


Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya:

 Puan Fatemah  Tel: 013-2737078 WATSSAP
 

28 Jan 2015

BUAH ZURIAT DARI TANAH SUCI




PROMOSI YANG HEBAT
 
1-  peromotion sudah bermula 

khas untuk pemborong 


100biji buah zuriat RM-270.00
tk termasuk postaj

2-peromotion untuk menambah kesuburan
dn mudah hamil
1set
10biji buah zuriat+2botol debunga kurma
 =
RM-100.00  

3- Set mudah hamil bersama madu asli
satu pakit uncang serbuk buah zuriat asli + 2botol serbuk debunga kurma
satu botol madu asli hanya RM150.00

stoknya terhad 

cepat2 WATSSAP untuk pastikan ordar anda. 

0132737078
serbuk buah zuriat juga ada jual
senang di amalkan !!
stok terhad  

harga bepatutan 

 
 shokrann jazilan :)

 
Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuria.


Khasiatnye:


-Untuk darah tinggi mahu pun darah rendah
-Membetulkan hormon dalam badan kita
-Menghilangkan lenguh2 di seluruh badan
-Menambahkan tenaga
-melancarkan kedatangan haid
-Menyebabkan kehamilan (semua dgn izin Allah S.W.T)

Cara menyediakan:

1) 1 biji di ambil sabutnya dan bijinya sekali, setelah itu rebus sabut dan biji buah itu dalam 4 cawan air sahaja  selama 15mint.

2) Selepas itu biarkan selama 2 jam dan blend sabut buah zuriat sahaja sama airnya tadi. Hanya sabutnya saja kita blend, selepas blend tapis dan campur madu atau gula dan minum pagi dan malam.

3) Esoknya ikut cara yang sama untuk dapat air buah zuriat yang fresh lagi berkhasiat, buah zuriat tak boleh direbus berulang kali.....khasiat buah zuriat akan hilang bila rebus banyak kali sbb itu kena buat setiap hari 1 biji minum setiap hari selama 3minggu dalam setiap bulan.

kami di arab memang guna cara ini untuk mendapat khasiat buah itu.



Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah
Tel: 013-2737078 Emel: buahzuriat@yahoo.com

no acc maybank
rasmy mahmoud
164342282378




27 Jan 2015

SERBUK MANJAKANI ALMALIKAH ASLI 100%




                                                    
                                   Inilah serbuk manjakani dari arab asli 100%

                                                permotion bulan puasa

                               KAPSUL DN BIJI BUAH MANJAKANI  ada

                                             kami ada jual serbuk manjakani  ASLI
                                                                                                                                                                                           1 botol   RM30.00 STOK TERHAD 

                                          biji kami x jual

Sebelum tu.. meh sini saya nak share dekat u all apa khasiat buah manjakani ni... mana tahu kot lepas u all baca, u all pun nak lakukan petua orang2 lama ni.. (",)
  1. Memulihkan kembali otot dalaman Faraj.. dengan kata lain, mengetatkan kembali 'aset' kita yang longgar... yela, u all bayanglah.. anak kita tu besar mana keluar dari 'aset' kita tu... (",)
  2. Manjakani ni sebenarnya dia bersifat menegangkan kembali otot2.. so, jika u all amalkan untuk minum manjakani, ia mampu untuk tegangkan kembali breast kita tau..
  3. Manjakani ni jugak membantu kita jadi awet muda sebab ia mengandungi anti oksidan yang kita semua tahu berfungsi untuk melambatkan proses penuaan...
  4. Yang ada keputihan pun elok guna sebab ia mampu mengurangkan cecair keputihan yang kadang2 boleh buat 'aset' kita berbau..
  5. Selain dari tu, manjakani ni pun mampu mencegah dari kanser serviks & payudara tau.... ia jugak cepat sembuhkan luka jahitan kita.. cukuplah saya tulis khasiatnya setakat ni.. Nak tahu lebih banyak, mungkin u all boleh tanya orang2 tua or cara paling mudah, google lah... hihii
CARA SAPU
U all boleh asah manjakani ni belakang pasu.. lepas tu sapu dekat tempat EPISOTOMI @ JAHITAN dekat 'aset' kita tu...
CARA MAKAN
Rebus buah manjakani & buang kulit.. lepas tu ambik isi dia & digentel2 dengan nasi & telan.. tak pun, letak dalam pisang, lepas tu terus telan supaya kita tak tergigit manjakani yang pahit tak hengat tu.. hihi
CARA BASUH
Rebus manjakani lepas tu ambik air rebusan tu & cuci 'aset' kita.. tapi tunggulah air tu suam yer... janganlah panas2 u all nak cuci.. hihii
CARA MINUM
Rebus manjakani lepas tu apa lagi.. minumlah.. hihii
PERINGATAN... RASA BUAH MANJAKANI SANGAT2 PAHIT YER... TENGOK U ALL MAMPU OR TAK NAK TELAN... TAPI KALAU KITA BETOI2 NAK, INSYAALLAH BOLEH... ... TAK BOLEH TIDAK!!... YANG MASA ANAK PERTAMA DULU TAK IKUT PETUA NI SEBAB TAK LALU NAK TELAN + SERIAU TENGOK TEMPAT JAHIT, SO, TAK BERANI NAK SENTUH... HIHII... TAPI BILA SUDA DI TEGUR OLEH MAMA SAYA RASANYA SAYA HARUS IKUT NASIHAT MAMA .... "UNTUK MASA DEPAN SAYA"... (^_^) 

P/s : Pada mereka yang nak telan jugak manjakani tapi tak lalu yang jenis macam ni... maybe u all boleh try yang ada di pasaran kot... macam2 jenama ada... mana tahu kot2 rasa dia lebih sedap dari yang real camni.. (",)
P/s : Manjakani bukan je boleh menolong kita dalam bab kesihatan dalaman tapi jugak keintiman kita bersama pasangan.. (^_^)
   


sila buat ordar anda melalui sms or call
 013-2737078


 my acc maybank
rasmy mahmoud
164342282378

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah Tel:
 013-2737078 WATSSAP
 Emel: buahzuriat@yahoo.com