Buah zuriat

Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuriat. Sila klik Buah Zuriat untuk tahu cara menggunakannya.


Doa Nabi Zakaria

Doa Nabi Zakaria

15 Dis 2013

BUAH ZURIAT DARI TANAH SUCI




PROMOSI YANG HEBAT
1-  peromotion sudah bermula 

khas untuk pemborong 


100biji buah zuriat RM-270.00
tk termasuk postaj

2-peromotion untuk menambah kesuburan
dn mudah hamil
1set
10biji buah zuriat+2botol debunga kurma
 =
RM-100.00 TERMASUK POSTAJ
sabah sarawak tambah rm-10.00 4postaj
FREE 1BOTOL MINYAK ASLI ALHABBATUSAWDA SINAI
25ML
stoknya terhad 

cepat2 sms or call me untuk pastikan ordar anda. 

0132737078
serbuk buah zuriat juga ada jual 500gm-1kg
senang di amalkan !!
stok terhad 
 
 shokrann jazilan :)

 
Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuria.


Khasiatnye:


-Untuk darah tinggi mahu pun darah rendah
-Membetulkan hormon dalam badan kita
-Menghilangkan lenguh2 di seluruh badan
-Menambahkan tenaga
-melancarkan kedatangan haid
-Menyebabkan kehamilan (semua dgn izin Allah S.W.T)

Cara menyediakan:

1) 1 biji di ambil sabutnya dan bijinya sekali, setelah itu rebus sabut dan biji buah itu dalam 4 cawan air sahaja  selama 15mint.

2) Selepas itu biarkan selama 2 jam dan blend sabut buah zuriat sahaja sama airnya tadi. Hanya sabutnya saja kita blend, selepas blend tapis dan campur madu atau gula dan minum pagi dan malam.

3) Esoknya ikut cara yang sama untuk dapat air buah zuriat yang fresh lagi berkhasiat, buah zuriat tak boleh direbus berulang kali.....khasiat buah zuriat akan hilang bila rebus banyak kali sbb itu kena buat setiap hari 1 biji minum setiap hari selama 3minggu dalam setiap bulan.

kami di arab sana memang guna cara ini untuk mendapat khasiat buah itu.



Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah
Tel: 013-2737078 Emel: buahzuriat@yahoo.com




105 ulasan:

  1. assalamu alaikum
    saya nk shar kat sini pengalaman saya bila dh minim air buah zuriat,,,saya sudah kahwin hampir 3tahun...saya juga pernah megalami keguguran,, beberapa bulan lepas kedatangan haid saya tk teratur laaa....jadi saya dengar dari kawan saya pasal buah zuriat ni....teringin juga nk cuba hehe...dan bila saya berkenal dengan puan fatemah,dan ikut cara seperti mana di atas itu,al-hamdulillah cuma berberapa hari je selepas minum air buah zuriat tu haid saya datang dengn banyak sekali...rasanya lega sekarang,,,,,jadi sekarang saya nk minum juga air buah zuriat ini untuk mendapat zuriat inshaallah...

    BalasPadam
  2. assalamu alaikum ....
    apa khabar semua.......
    saya berharap kepada semua customer saya yang cuba minum air buah zuriat mahupun cuba serbuk debunga kurma sila kunsi di sini pengalaman puan masing2 dan kalu ada apa2 persoalan sila je tanya je kat sini juga.....
    saya mau kita semua kunsi maklumat di sini...
    supaya kami semua dapat manfaat!

    BalasPadam
  3. terima kasih juga pada yang dh bagi komen,,,
    saya juga doa kan semoga allah qabulkan usaha dn hajat semua yang ingin cahaya mata.....
    amin ya rabbalalamin.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Haid saya mmg tak teratur sejak remaja lagi, sejak saya berkahwin setahun lebih haid saya lg tak teratur..Agak lama juga lah saya tak dtg haid. Setelah hampir sebulan saya minum air buah zuriat dlm beberapa hari saya dh dtg haid.. Alhamdulillah kini saya rasa agak selesa dan lega drpd dulu..

    BalasPadam
  5. salam puan fatemah..maaf ye xjwb sms tadi..kredit habis..hihi..sy pula dah berada di rrumah...xdapat nak call. esok selepas dapat barangnye saya bank in kekurangan wang pos tadi. insyaAllah semuanya berjalan lancar.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum puan fatimah, saya cikgu zarina, alhamdullillah sejak menggunakan buah zuriat dan serbuk bunga kurma, period saya datang pada hari yang tepat iaitu ada hari yang ke 28. Period juga datang dengan banyak pada hari pertama hingga hari ketiga dan sedikit2 hingga hari ke 7. Sekarang saya dan suami tengah cuba untuk mengandung.Insyaallah kalau ada berita baik saya akan email pada puan Fatimah. Doakan saya dan suami ye puan.Terima kasih kerana sudi membantu.

    BalasPadam
  7. wow mmg hebat buah zuriat ni..isteri saya baru nak mencubanya insya Allah moga Allah makbulkan niat kami untuk perolehi anak

    BalasPadam
  8. AMIN....YANG PENTING JANGAN PUTUS ASA BERDOA LA BANYAK2

    SELAMAT MENCUBA YE:)

    BalasPadam
  9. Salam. Puan, blh email sy details mengenai buah zuriat ini. Sy mempunyai masalah haid & jg 2 kali gugur. Sehingga kini masih tidak mempunyai zuriat. T.kasih

    Noor Afzan; bonsai_cute81@yahoo.com

    BalasPadam
  10. w.salam puan noor afzan
    saya baru je emil puan apa2 nnati sms or emil saya ye.
    tq

    BalasPadam
  11. salam...bagaimana saya mahu mendapatkan buah zuriat....adakah puan fatemah menjualnya...kalau boley tolong email kan kepada saya wanie_aziz90@yahoo.com

    BalasPadam
  12. w.salam puan wani...
    maaf lambat balas saya betul2 sibuk berberapa hari ni...
    saya baru emil puan,
    apa2 nnti sms ye.
    tq

    BalasPadam
  13. Salam Pn. Fatemah, boleh tolong email pada saya di szah9@yahoo.com mengenai:

    1) khasiat buah zuriat
    2) bagaimana dan bila masa yang sesuai untuk makan/minum buah ini
    3) berapa harga jualan (termasuk pos) dan kuantiti sekiranya puan ada menjualnya.

    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy x pasti sama ada sy dlm tempoh periot atau pn x.sb bln ni sy x dtg bulan cm darah biasa. tp sy keluar period warna coklate.contoh arini sy keluar setompok cokolate,esk bersih,pastu sblom zohor keluar warna coklate pastu bila asar bersih.cm ne tu? itu sy dikira waktu bersih atau pn tidak?blh ke sy minum air zuriat tu?

      Padam
  14. waalaikom salam puan...
    1- untuk melancarkn haid dan menambahkan kesuburan
    2-boleh minum hari2 selepas hapis haid- tak boleh minum masa haid ye
    3- haraga saya sudah pm melalui emil puan
    terima kasih
    wajazakom allah khairan

    BalasPadam
  15. salam tuan rumah..
    tqvm atas info yg sangat berguna ni..
    sebab saya baru jer terima buah ni td. rasa nak rebus dah tp malas. n bila was2 saya terus google, sampailah kat blog awak ni..

    akhirnya, inilah info yg sebenar pasal buah ni. bukan khas untuk dapatkan zuriat, tapi lebih kepada kesihatan biasa..
    tqvm

    BalasPadam
  16. tp sy pernah minum air buah.. selalu kalau period ke sy sesungut teruk abis 1 bdn lenguh..pas minum air zuriat 2 sy x rase sakit perut dn bertenaga.. sy pon ngan usaha dptkn zuriat jugak.. tp sy rase buah 2 de khasiat gak mcm utk kesihatan.. sy minum air 2 sy rase bertenaga..wallahualam

    BalasPadam
  17. Mane nak dpt buah ni???

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum pn fatimah. Sy nk tau mengenai buah zuriat dan harganya. Boleh pn emel kpd saya. noorhafizah930@yahoo.com. Sy juga sdg berusaha utk mndptkn zuriat.

    BalasPadam
  19. w.salam puan noorhafizah
    saya bru je emil puan
    apa2 nnti plz sms saya
    pn fatemah
    0132737078


    BalasPadam
  20. salam puan noorhafizah
    saya cuba banyak kali hantar emil tpi tk boleh
    plz sms saya ye.tq

    BalasPadam
  21. Assalammualaikum puan, boleh sy tahu bagaimana sy nak mendptkn buah zuriat@buah doum ini? tQ
    ni email sy nurulhidayah860@gmail.com

    BalasPadam
  22. w.salam puan nurul
    saya baru sms puan

    terima kasih :)

    BalasPadam
  23. asslamualaikum bole saye tahu mcm mane untuk saya mendapatkan buah zuriat,, kerane sejak saya kawin masalah kedatangan haid sy tidak teratur..dan saya juga belum dikurniakan zuriat selame 4tahun saye berkahwin.. bole x email kn kepada saya bagaimana... ndhaida@gmail.com

    BalasPadam
  24. assalamu alaikum ...

    kami sudah poskan ordar customer jam 12pm tadi :)

    1-puan nurulhidayah
    2-puan khairul azilah

    ada lagi ramai yang ordar tapi belum bankin lagi :)
    nnti dh bankin baru saya hantar ye...

    terima kasih semua
    semoga allah menunaikan hajat tuan-puan semua

    BalasPadam
  25. assalamu alaikum ...

    kami sudah poskan ordar customer jam 12pm tadi :)

    1-puan nurfarhana
    2-puan anis mardiana
    3-puan faruzah

    terima kasih semua
    semoga allah menunaikan hajat tuan-puan semua.

    BalasPadam
  26. assalamualaikum puan...barang sudah sampai..trima kasih yerrr...

    BalasPadam
  27. walaikumussalam.....

    al-hamdulillah ...

    selamat mencuba puan :)

    BalasPadam
  28. ni cubaan sy bt kali pertama membeli secara online,harap2 sampai la buah zuriat yg sy order hr ni tu..puan ckp isnin.. :-( kn tgu lg ler..

    BalasPadam
  29. maaf puan .....dan sabar ye

    puan juga baru bankin pagi tadi je...

    inshaallah hri selasa puan akan terima ordar puan ye :)

    terima kasih puan

    BalasPadam
  30. thanks ye utk buah manjakani.....harap ianya membantu :-)

    BalasPadam
  31. assalamu aliakum puan fatemah

    saya nurulhuda dari terengganu :)

    saya nk tanya esok puan nk pos ordar saya kn???

    jangan lupa tambah 2kotak debunga kurma ye :)

    terima kasih ye puan

    BalasPadam
  32. assalamu alaikum ..

    kami dh pos dh ordar tuan-puan:)

    1-hazlinda -kedah
    2-erena anak melina -sarawak
    3-nurulhuda- ganu
    4-jurania jamil -kucing

    jamgan lupa pula bila dh terima ordar masing2 sila bagi tahu ye :)

    selamat mencuba
    terima kasih semua.

    BalasPadam
  33. akum puan, berapa harga serbuk debunga dan buah zuriat...boleh email kat kat ezzrinn@yahoo.com.my

    BalasPadam
  34. w.salam puan ...
    kejapa lagi saya emilkn harga ye :)

    terima kasih

    BalasPadam
  35. wsalam pn blh berikan details hrg pd sy ye (Aida KL)

    BalasPadam
  36. salam,

    sekiranya minum masa period jadi bagaimana ya? risau sebab dah terminum 3 kali tapi belum sempat habis segelas.

    BalasPadam
  37. w.salam...

    sebenarnya tk ada masaallah kalu minum masa period pun sbb buah zuriat ni kalu di negri kami sebagai minuman kesihatan boleh minum bila2 masa

    -ada banyak customer saya yang haid dia lewat datang period 6 bulan..
    bila dia minum je.. satu hari lepas tu period dia datang esoknya dan dia terus minum masa haid sampai haidnya habis...lepas berberapa minggu customer saya bagi tahu yang dia sudah hamil selepas di minum buah zuriat masa period...

    wallahu allam

    BalasPadam
  38. terima kasih atas penjelasan. saya hanya dapat dua biji dari mentua yang blk umrah. risau pula sebab tak boleh mnm masa period.

    Seronoknya apabila disah mengandung. saya pun sedang ikhtiar untuk mengandung. puan menjual buah ini rm berapa ya?

    BalasPadam
  39. sama-sama puan :)

    ye ada jual buah zuriat dn serbuk debunga kurma...

    kalu nk tahu harga sms saya

    pn fatemah
    0132737078

    BalasPadam
  40. Salam kak fatemah.boleh tlg email khasiat buah zuriat ni.sbb isteri sy ingin tahu lebih lanjut info buah zuriat ni.harap akak dpt membantu kami suami isteri utk dptkan zuriat insyaallah.

    jeff_rdlc@yahoo.com

    BalasPadam
  41. w.salam encik

    ye sekejap lagi saya antar emil :)

    BalasPadam
  42. Salam Pn.fatimah.... blh saya tau khasiat n harga buah zuriat? Minta hantar d email saya

    yas_anniey@yahoo.com

    Terima kasih ;)

    BalasPadam
  43. w.salam puan ani...!

    saya baru emil puan :)

    apa2 nnti sms saya ye,

    puan fatemah
    0132737078

    BalasPadam
  44. Salam puan. Boleh minta tolong emailkan mcm mana nak minum buah zuriat ni dgn detail? Saya ada dpt buah ni tp xpasti cara pengendalian nya. Boleh puan email kan ke lollipop_oreo@yahoo.com terima kasih byk2 puan

    BalasPadam
  45. Salam? Puan ..saya dari sabah bgimana nak tahu pakej2 ,cth buah zuriat dan serbuk debunga kurma..

    BalasPadam
  46. Salam? Puan ..bapa harga buah zuriat bsama serbuk debunga kurma..ada tak pakej2 nya (..aaeda sabah)

    BalasPadam
  47. w.salam...

    puan sila sms saya

    013-2737078

    BalasPadam
  48. assalamu alaikum puan

    saya nk ordar 2set nnti dh bankin saya call puan ye

    anisah dri johor bru :)

    terima kasih

    BalasPadam
  49. w.salam puan anisah

    ok puan saya save 4 u 2set

    terima kasih kembali :)

    BalasPadam
  50. assalamu alaikum puan fatemah

    saya azmi dri kelantan saya mohon puan simpang

    untuk saya 300 biji buah zuriat+ 50 botol serbuk debunga kurma

    saya nk tanya ada tk jual kapsul serbuk debunga?

    kalu ada tolong sms saya harga??

    -madu sidir 3 dozen untuk percubaan dulu ye..

    -minyak alhabbatu sawda 10kg

    tolong puan simpang stok untuk saya !

    saya nk ke k.l 25hri bulan ni

    nnti saya akan call puan bila dh sampai k.l nnti

    terima kasih puan kerana kenalkan perodak yang berkualiti ini pada kami harga pun murah
    alhamdulillah...
    semoga allah menambah dn memberkati reziki puan.




    BalasPadam
  51. w.salam encik azmi....

    ye saya dh terima ordar encik...

    nnti dh sampai k.l call me ok.tq

    BalasPadam
  52. assalamualaikum puan fatemah,

    saya hanan dri sabah,saya sudah ordar serbuk debunga kurma 25/5/2013

    denag puan hari itu ingat tak??

    saya sms puan semalam puan tak reply lag :)

    saya nk ordar lagi serbuk debunga kurma 7kg boleh X???

    nak ordar juga 200 biji buah zuriat,

    sebelum kak fatemah balik ke arab :)

    boleh bg saya tahu harga sekali postaj?

    terima kasih banyak2 atas keikhlasan puan :)



    BalasPadam
  53. Puan fatema...saya nk email xdpt. Blh reply email tak. Saya nk oder la..k4maliah@gmail.com di talian 0192486149.

    BalasPadam
  54. saya dh balas pun sms awak

    tapi harganya tk termasuk postaj ye

    terima kasih :)

    BalasPadam
  55. Assalam pn..blh tak emailkan sy kegunaan buah zuriat dan debunga tu..sy teringin sgt hamil..tqvm pn---email sy kapt_roselaily@yahoo.com

    BalasPadam
  56. Assalamualaikum pn...bleh x emailkn sye khasiat dan harga buah zuriat nie...dan promotion yg pn ad skang..chinta_itukamu@yahoo.com

    BalasPadam
  57. puan, boleh emelkan kat saya tak mengenai buah zuriat. saya nak order. masih buka ke?

    asmah.ali@pos.com.my

    tq

    BalasPadam
  58. w,salam cik asmah dan terima kasih kerana berminat perodak2 kami :)
    apa2 boleh call me
    0132737078.
    TQ

    BalasPadam
  59. norfaizah em 640671663 my
    noor shazlin em 640671725 my
    raja marfatihah em 640671748 my
    hasliza em640671646 my
    nor akmar em 640671703 my
    wan mohd nurudhuha em 622804434 my
    roziah em 622804417 my
    engku nur nazuha em 640671685 my
    asmah bt ali em 622804394 my
    roziliana ahmad em 640671782 my

    alhamdulillah kami dh berjaya pos petang kelmaring 12/7/2013 jumaat

    semoga allah mengabulkan semua hajat sahabat2 di dalam bulan yang mulia dan penuh keberkatan :) amiiinn

    BalasPadam
  60. salam puan,

    akhirnya barang saya sudah sampai.. terima kasih puan.. senang berurusan dengan puan. semoga kita dapat berurusan lagi. dan doakan kami ye puan.. semoga apa yang di hajati di makbulkan oleh Allah.. semoga Allah beri seribu rahmat buat puan.. insyaallah.. aminnn :)

    BalasPadam
  61. w.salam puan asmah :)

    alhamdulillah...

    semoga allah mengabulkan semua hajat puan :)

    terima kasih juga ye spot kami :)

    BalasPadam
  62. assalamualaikum,,saya syaiful dari indonesia,,
    bagaimana cara saya dapat buah itu??

    BalasPadam
  63. w.salam encik syaiful
    plz sms saya ye
    +60132737078
    pn fatemah

    terima kasih

    BalasPadam
  64. norafiqah asri em 370616234 my
    mahani mahmood em370616486 my
    haryanni em 370616225 my
    siti zahrah em370615959 my
    camillia em 622804350 my
    nuramanina em622804448 my
    siti nor elyina em622804385 my
    rozita em 370616733 my
    irwandi em622804377 my
    mohd irullezam em 370616720 my
    norhayate em 622804425 my
    nor melia em 370616747 my
    dh berjaya poskn :)

    BalasPadam
  65. Salam puan.. Saya baru sahaja dapat buah zuriat + 2 botol.serbuk kurma + 1 botol habatussawda ni tengah hari td.. Sangat senang berurusan dengan puan.. Harap2 ada rezeki.saya untuk hamil lepas ni. Puan doakan ye.. Saya hanya mampu berusaha dan tawakal.. InsyaAllah.. Harap lepas ni dapat berurusan lagi dengan puan..

    BalasPadam
  66. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  67. salam puan boleh x emailkan kpd sya harga habastussauda,serbuk kurma and buah zuriat..az_ann87@yahoo.com.

    BalasPadam
  68. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  69. Salam pn. Fatemah.....sy nk tanye, utk hamil, adakah sy dan suami kena minum air buah zuriat tu atau sy seorg saja yg perlu ambil buah zuriat n serbuk debunga kurma tu?
    Lg 1, sy nk tanye, ade kekeliruan sikit, buah zuriat tu rebus n minum air nyer atau rebus+blander air+sabut sekali pastu baru minum?

    Boleh email kn sy x dgn lebih details....tq
    Serryiema@gmail.com

    BalasPadam
  70. Assalammualaikum puan...mcm mn nk dptkn buah zuriat ? N nk tau ada pantang larang or ape2 x?

    BalasPadam
  71. Owh ye... tlg emailkan ye... miss.felten_88@yahoo.com

    BalasPadam
  72. w.salam

    siapa yang berminat plz sms no ini

    0192788180

    BalasPadam
  73. salam puan fatemah..

    ingat tak saya puan Asmah. penah berurusan dengan puan sebelum ni. saya nak tanya la.. berapa harga minyak zaiton dan minyak hebatussauda? saya lupa.. :) no. saya 017-3654621

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam puan asmah

      ye saya ingat puan ...apa khabar puan???

      saya akan sms puan ye .tq

      Padam
  74. salam puan..nk tnya apa pulak fungsi serbuk bunga kurma 2?dan brapa harga nye..puan email kn dkt sy ye...ezzy_liya@yahoo.com

    BalasPadam
  75. As salam Puan..masih guna no yg Puan bg diatas ?saya cuba hubungi puan tak dapat.

    BalasPadam
  76. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  77. assalamualaikum puan fatimah..

    sy berminat nak beli buah zuriat dan pati delima..boleh puan email kan detail nya pada sy

    kirimjusoh@yahoo.com

    teima kasih puan :)

    BalasPadam
  78. assalamualaikum puan

    sy berminat nak beli buah zuriat dan pati delima..boleh puan emailkan detai kpd kirimjusoh@yahoo.com

    tq pun

    BalasPadam
  79. waalaikummussalam

    saya tak dapat emil dear now ..yahoo messenger bermasaalah now

    satu lagi saya tk ada sekarang di malaysia ...

    akhir bulan 11 inshaallah baru kami balik dri tanah suci

    kalau dear berminat boleh call or sms kami lagi

    maafkan kami

    wassalam!!!

    BalasPadam
  80. nak borong.... wazira85@gmail.com

    BalasPadam
  81. sya berminat nak borong... d sabah...
    wazira@gmail.com...

    BalasPadam
  82. salam puan,

    maknanya, saya tak dapat order dengan puan la ye.. alamak.. baru nak order banyak..

    BalasPadam
  83. salam puan fatimah bole pm d jefliza44@gmail.com..klu ada stok ??????

    BalasPadam
  84. slm puan kalu puan minat sila call or sms saya ye...

    0132737078

    BalasPadam
  85. salam puan..boleh emailkan pd sy mengenai stok ni.. fasha_6610@yahoo.com

    BalasPadam
  86. assalamu alaikum... terima kasih pada yang dh ordar buah zuriat dari kami dan al-hamdulillah ordar masing2 dh sampai hari ini kan ^_^

    siapa lagi nak mencuba set mudah hamil sila call or sms saya ye( stok terhad )
    0132737078
    puan fatemah

    BalasPadam
  87. salam. kak, boleh e-mail kan details utk khasiat, harga dan cara tempahan ke e-mail saya? sitihawa9787@gmail.com . syukran jazilan kak:)

    BalasPadam
  88. Assalamualaikum puan fatemah, sy nak minta izin nak share information puan ni,,bole kea?

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumssalam... boleh silakan rumna mawardi

      Padam
  89. Assalamualaikum kak... boleh emelkan saya detail khasiat buah, harga, dan cara tempahan ke emel yang berikut :

    babyza.wan@gmail.com

    Terima kasih ye kak.. :)

    BalasPadam
  90. Asslmualaikum..maaf ye sy nk tanya camna cara nk makn buah zuriat ni.n bla msa yg paling sesuai untuk mkn buah ni.sya berhajat sngt nk ank..
    Tolong ye kak

    BalasPadam
  91. Lupa plak nak bgi email...
    zura83_m.zaini@yahoo.com

    BalasPadam
  92. salam puan fatemah..bole tak emailkan sy harga buah zuriat tu..saya berminat nak mencuba..terima kasih...( lynflowers87@gmail.com )

    BalasPadam
  93. Puan
    Bole emelkan saya detail cas tuk set mudah hamil
    Buah doum
    Serbuk debunga

    nuhan5@gmail.com

    Saya nk stok 2bln kegunaan saya n suami...

    BalasPadam
  94. assalamu alaikum puan fatemah
    selepas saya mencub 1set mudah hamil bersama madu ni alhamdulillah bulan pertama datang haid bulan kedua sah hamil *_* ... alhamdulillah lepas berusha hampir 3 tahun bermacam2 herba saya cuba..berjaya juga hamil selspas mencuba set mudah hamil
    terima kasih ya allah .. terima kasih puan kerana tolong tunjuk ajar !!
    rohayah osman dri johor

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam puan, saya tertarik dgn komen puan. tahniah diucapkan.sy juga sdg berusaha utk hamil. skrg sudah hampir 8 bulan mencuba tetapi blm ada rezeki. skrg tgh mencari produk2 yg blh membantu sy utk hamil. adakah produk nie btul2 berkesan ? mintak pandangan puan. terima kasih

      Padam
  95. salam sis,nk tnya.mkn buah zuriat ni blh nmpk kesan bpa lama ya?

    BalasPadam
  96. salam...puan..bagaimana mahu cara pembayaran utuk order?saya berminat..

    BalasPadam
  97. assalamualaikum sis...bole tak sis email dekat kta apa khasiat buah zuriat ni,,,bila nak minum,,,bila bole nmpk kesan dan hrganya skali...ini email kami...amelindasabri@yahoo.com...tks

    BalasPadam
  98. Salam sis.. Nurul kongsi link ni di blog Nurul.. :)

    BalasPadam

Komen anda: