Buah zuriat

Buah Zuriat juga dikenali sebagai Buah Hawa atau Buah Adam merupakan buah yang sangat popular di kalangan jemaah haji dan umrah. Di negara Arab, buah ini dikenali sebagai Doum. Di negri arab, buah ini dijual sebagai sediaan herba untuk mengatasi masalah kesuburan di kalangan lelaki dan wanita. Ianya dibelah dua kemudian direbus dan diminum air rebusan tersebut setiap hari. Ada petua yang hanya merebus kulit dan ada juga yang merebus biji dan ada yang merebus kulit dan biji sekaligus. Sudah ramai yang berjaya hamil dengan meminum air rebusan Buah Zuriat. Sila klik Buah Zuriat untuk tahu cara menggunakannya.


Doa Nabi Zakaria

Doa Nabi Zakaria

26 Jun 2014

SERBUK DEBUNGA KURMA DARI TANAH SUCI


Serbuk debunga kurma 
   peromotion murah-murah
khas untuk pemborong 


1-peromotion khas untuk bulan puasa
1set
 untuk menambah kesuburar
dn mudah hamil
10biji buah zuriat+2botol debunga kurma
 =
RM-100.00 TERMASUK POSTAJ
FREE 1BOTOL MINYAK ASLI ALHABBATUSAWDA SINAI
25ML
stoknya terhad 

cepat2 sms me untuk pastikan ordar anda. 
                                                                    0132737078
 

 
 serbuk debunga kurma 10 botol rm 150.00 sahaja
termasuk postaj
stokny terhad 

kepada yang tak dapat hubungi saya plz send emil 

                                                        
 
Khasiat serbuk debunga kurma:
Digunakan untuk merawat ketidaksuburan di kalangan lelaki & wanita. Mampu merangsang dan meningkatkan tenaga seksual untuk hubungan suami isteri. Masyarakat Arab mencampurkan Serbuk Debunga Kurma dengan Madu di makan secara harian untuk memudahkan hamil dan mendapat zuriat. 
Kini, kami menjual dengan harga mampu milik bagi rakyat Malaysia..

                                                        
Manfaat Serbuk Kurma  atau palm dates pollen adalah salah satu obat yang banyak dipakai di direkomendasikan oleh para orang tua kita, sebagai obat untuk mereka yang belum mempunyai keturunan dan sebagai sebuah terapi mujarab. Biasanya Manfaat Serbuk Kurma dan cara memakainya adalah dengan mencampurkan serbuk kurma untuk kesuburan ke dalam sebotol madu, lalu madu tersebut (yang sudah tercampur dengan serbuk kurma) diminum setiap hari secara rutin, dan insyaa Allah maka dalam waktu yang tidak lama anak akan lebih mudah didapat
Manfaat Serbuk Kurma
Serbuk pucuk bunga kurma dipercaya manjur dapat mengatasi
  • Kemandulan bagi suami istri
  • Menambah hormon laki-laki & menambah jumlah serta mengentalkan sperma laki-laki
  • Menambah keharmonisan pasutri
  • Menyuburkan rahim wanita
Aturan pakai Serbuk Kurma
  • Campurkan 1 botol serbuk kurma 300gr ke dalam 1kg madu.
  • Minum madu yang sudah dicampur dengan serbuk kurma secara rutin 2×1 sendok makan dianjurkan sebelum makan
Untuk mendapatkan hasil yang sempurna, tambahkan madu & susu sebelum berhubungan intim
Cara menggunakan Serbuk Kurma
  • Ambil 1 sudu makan madu asli 100% murni alami
  • Campurkan 1 sudu teh serbuk  debunga kurma
  • Aduk-aduk hingga rata selama 3 menit
  • Masukan sedikit demi sedikit air hangat/ susu murni hangat sambil diaduk-aduk sampai benar-benar rata hingga jadi ramuan 30 ml.
  • Minumlah oleh pasutri 3 / 4 jam sebelum hubungan suami istri
  • Jangan lupa didahului dengan doa
Mungkin banyak orang yang tidak percaya dengan hal tersebut, beberapa bahkan mungkin skeptis dan bahkan mungkin menyangkanya sebagai sebuah usaha untuk arabisasi (kurma = arab), akan tetapi ternyata hal tersebut bukanlah hanya sebuah dongeng dari orangtua semata, akan tetapi memang berbagai hasil penelitian ilmiah membuktikan bahwa sari kurma memang dapat membantu pasangan-pasangan yang belum memiliki keturunan dengan cara memperbaiki jumlah sperma dan juga menyembuhkan dan memperbaiki kualitas sperma yang seringkali rusak dikarenakan adanya penyakit di dalam tubuh suami, atau karena masalah polusi dan berbagai makanan yang tidak sehat yang masuk ke dalam tubuh..

 - ada satu lagi cara mesti di buat oleh isteri...
 saya akan bagi tahu nnti bila dh dapat serbuk debunga ini :)



harga khas untuk pemborong serbuk debunga kurma 

terima ordar dari 10botol ke atas
no acc maybank
rasmy mahmoud 
164342282378

kepada yang tak dapat hubungi saya plz send emil 
                                              

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya: Puan Fatemah Abdullah
Tel: 013-2737078 Emel: buahzuriat@yahoo.co


57 ulasan:

  1. assalamu alaikum ....
    apa khabar semua
    saya berharap kepada semua customer saya yang cuba minum air buah zuriat mahupun cuba serbuk debunga kurma sila kunsi di sini pengalaman puan masing2 dan kalu ada apa2 persoalan sila je tanya je kat sini juga.....
    saya mau kita semua kunsi maklumat di sini...
    supaya kami semua dapat manfaat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya nak tau harganye berapa ringgit? saya berminat dan ingin mencuba.
      ida:019-3911173

      Padam
  2. Assalamualaikum puan,
    alhamdulillah.. selepas sy cuba minum air rebusan buah zuriat dan juga serbuk debunga kurma, dengan izin Allah sy dh lewt period... sy cuba buat test UPT, Alhamdulillah positif pregnant.. sy dh pegi jmpe doktor tp xdpt nk scan lagi.. selepas lagi 2 minggu baru leh scan... Doakan sy dan kandungan sy sihat ye.. Terima kasih!! :)

    BalasPadam
  3. w.salam warahmatullahi wabarakatuh.....

    alhamdulillah ....tahniah puan linda

    semoga allah memilihara puan dan kandungan puan itu...

    amin :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum puan fatimah, saya cikgu zarina, alhamdullillah sejak menggunakan buah zuriat dan serbuk bunga kurma, period saya datang pada hari yang tepat iaitu ada hari yang ke 28. Period juga datang dengan banyak pada hari pertama hingga hari ketiga dan sedikit2 hingga hari ke 7. Sekarang saya dan suami tengah cuba untuk mengandung.Insyaallah kalau ada berita baik saya akan email pada puan Fatimah. Doakan saya dan suami ye puan.Terima kasih kerana sudi membantu.

    BalasPadam
  5. pn. fatemah, saya cuba call guna no telefon yang diberi tapi xdpt..mohon jasa baik puan utk menelefon saya di talian 013-5965061 kerana saya berminat dengan serbuk debunga kurma tu dan saya ingin bertanya dengan lebih lanjut..

    BalasPadam
  6. salam.ini testimoni saya yg dah cube amal minum air buah zuriat.saya hamil anak ke empat wpun setelah sebulan shj minum air buah hawa.memg ajaib hinga doktor heran mengape begitu cepat walhal saya dah amik ubat subur sebyk 4 kali percubaan tetapi gagal.allah maha berkuasa.

    BalasPadam
  7. saya berjaya hamil anak keempat selepas amal minum air rebusan buah hawa.

    BalasPadam
  8. saya pernah amal minum air buah zuriat.lepas itu saya hamil anak keempat.period saya pun lancar.

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum,Puan tolong email harga dan no akaun.sy berminat utk dapatkan set promosi tersebut.(su2kkm@gmail.om)

    BalasPadam
  10. salam, saya berminat nak beli 10 biji BUAH ZURIAT+1KOTAK SERBUK DEBUNGA KURMA ni, brpe yer harganya, 0126229645

    BalasPadam
  11. slm.. brp ya harga untuk buah zuriat dan serbuk ebunga kurma? 0122264707-nor

    BalasPadam
  12. w.salam saya baru sms puan nor

    kalu perminat sila sms saya ye....
    terima kasih kerana sport saya:)

    BalasPadam
  13. buah zuriat dan debunga kurma boleh ke dimakan semasa period?

    BalasPadam
  14. debunga kurma dan buah zuriat boleh ke dimakan ketika tengah period?

    BalasPadam
  15. w.salam puan nisha

    lagi bagus jangan minum masa haid.....!
    tunggu hapis period dulu bru minum ye:)
    terima kasi

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum...jutaan terima kasih diatas info yg pn berikn...br saya tau cara nak menggunakannya...in shaa ALLAH tlg doakan yg terbaik buat saya dan suami serta yg lain...

    BalasPadam
  17. Assalam....terima kasih atas maklumat yg telah saya dapat....serta tlg doakan yg terbaik bt saya dan suami serta teman2 yg senasib...

    BalasPadam
  18. Assalam terima kasih saya ucapkan diatas info yg tlh saya dapat....in syaa ALLAH doakan yg terbaik utk saya,suami n teman2 yg lain....

    BalasPadam
  19. w.salam puan zeu.......

    sama2 puan zeu -:)

    inshaalah semoga allah menngabulkan hajat2 puan semua...

    semoga allah di berikan cahaya mata secepat momken:)

    amiiiiiin.

    BalasPadam
  20. TERIMA KASIH ATAS INFO INI...BRU SEKARANG SAYA TAU MCM MANA NAK MENGUNAKAN NYER...SBLUM NIE SAYA REBUS DNGN KULIT SEKALI...TQ......DOA KAN KEJAYAAN SAYA YA...

    BalasPadam
  21. SAMA-SAMA PUAN :)

    SEMOGA ALLAH MENUNAIKAN HAJAT PUAN DAN SEMOGA DAPAT ZURIAT

    SOLEH-SOLEHA DUNIA AKHIRAT :)

    AMIIIIN

    BalasPadam
  22. Puan ..tolong email sy camane sy nk mendapatkan Serbuk Debunga Kurma nie,
    tlg email sy Strawberry_657@yahoo.com atau sms sy 019-7763804..

    BalasPadam
  23. w.salam puan saya juga dh sms tadi kn :)

    esok puan akan terima ordarnya :)

    terima kasih.

    BalasPadam
  24. mcmna sya nk beli buah zuriat ni puan?

    BalasPadam
  25. lupa nk tanya berapa rm puan?sya nk order blh lg?

    BalasPadam
  26. salam alaikum puan

    sila sms saya untuk pm harga ye :)

    pn fatemah abdullah

    013-2737078

    stok terhad harga berpatutan

    TQ

    BalasPadam
  27. salam..sya nk oder serbuk debunga kurma ..tolong sms sya 0126492331

    BalasPadam
  28. w.salam

    saya sudah pun balas sms encik,

    dan saya dh siapkan ordar encik juga

    10 botol serbuk debunga kurma kan :)

    terima kasih spot saya.

    BalasPadam
  29. salam puan fatemah..

    saya puan fizah dri perak ...

    nk ordar 50 botol serbuk debunga kurma ada stok tk???

    saya bru sms puan tolong balas ye.

    terima kasih puan

    BalasPadam
  30. 0125255645 sy cuba kol tp xdpt tlg hubungi sy..

    BalasPadam
  31. Askm pn,
    Order sy sdh smpai..teruja nak cuba ni..sy beli brg2 tersebut dgn harga tersebut ye,minta halal jika terlebih dan terkurang ya..doakn kami mdh2an murah rezeki...hihiii..

    BalasPadam
  32. Waalaikumusalam....
    alhamdulillah cepat juga sampai ye ...

    memang saya selalu doakan kepada semua customer saya semoga allah tunaikan hajat masing-masing semoga deberi zuriat saleh soleha ammiiinn :)

    saya juga minta dari yang dh berjaya hamil tu jangan lupa doakan kami
    semoga allah memberi kesihatan dan keberkatan dalam hidup

    semoga berjaya dunia akhirat
    amiinn

    BalasPadam
  33. Puan cmne sy nk order buah zuriat ni.
    0132384015

    BalasPadam
  34. assalamu alaikum...

    kepada yang berminat perodak2 kami terima kasih semua :)

    kalu ada apa2 plz call me..

    0132737078

    BalasPadam
  35. Salam puan...saya berminat nak beli 10 botol serbuk debunga kurma.
    Ni no hp saya dan email saya..0109013262, anizaim8288@yahoo.com.

    BalasPadam
  36. w.salam

    kalu berminat sila call or sms saya

    0132737078

    saya masih ambil lg ordar

    terima kasih :)

    BalasPadam
  37. norfaizah em 640671663 my
    noor shazlin em 640671725 my
    raja marfatihah em 640671748 my
    hasliza em640671646 my
    nor akmar em 640671703 my
    wan mohd nurudhuha em 622804434 my
    roziah em 622804417 my
    engku nur nazuha em 640671685 my
    asmah bt ali em 622804394 my
    roziliana ahmad em 640671782 my

    alhamdulillah kami dh berjaya pos petang kelmaring 12/7/2013 jumaat

    semoga allah mengabulkan semua hajat sahabat2 di dalam bulan yang mulia dan penuh keberkatan :) amiiinn

    BalasPadam
  38. As salam Puan, sy berminat untuk beli serbuk debunga kurma 10 botol. sy da msg puan tapi xdapat. Ni no fon sy 013-4491782. Minta puan msg atau call sy. terima ksih..

    BalasPadam
  39. Puan.,saya pun berminat...boleh sms ke no saya 0187882981

    BalasPadam
  40. w.salam puan nk ordar apa ye???

    1 set mudah hamil or pakej serbuk debunga kurma??

    peromotion 1setmudah hamil
    rm100.00 termasuk postaj
    10 biji buah zuriat
    2 botol serbuk debunga kurma

    *free 1 botol minyak alhabbatusawda

    1 pakej serbuk debunga kurma 10 botol rm 150.00 termasuk postaj

    kalu jadi puan nk ordar plz sms di nombor ini segra

    +201117102364
    terim kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam puan bagaimana nk buat tempahan?

      Padam
  41. salam saya sudah sms no yang diberi tetapi tiada jawapan. saya ingin menempah set mudah hamil. bagaimana caranya?

    BalasPadam
  42. salam
    saya sudah sms no yang diberikan namun tiada feedback
    saya berminat ingin membeli set mudah hamil
    bagaimana caranya?

    BalasPadam
  43. Bagaimana nak buat tempahan

    BalasPadam
  44. w.salam
    maaf banyak2 tuan/puan kami dkt mesir line tak bagus kt sini kerana keadaan tk tenang sekarang

    ok laa siapa yang berminat plz sms no ini
    0192788180
    dan sila buat ordar anda

    BalasPadam
  45. Air rebusan buah zuriat kna minum bsama serbuk bnga kurma ke<? Ataupn blh amk serbuk bunga kurma sj tanpa air buah zuriat?

    BalasPadam
  46. salam.. puan fatemah, saya nk tanya kalo saya dah rebus sekali boleh ke esk saya rebus blk pakai buah yang tadi..

    BalasPadam
  47. w.salam
    pasal serbuk debunga elok minum bersama susu suam tpi kena beland sikit ok
    dan campur madu setengah sudu kecil

    air rebusan buah zuriat minum asing tk payah campur apa2 kecuali madu lebah.

    BalasPadam
  48. w.salam puan nur afiqah

    air buah zuriat hanya dapat rebus sekali je lagi elok guna cara saya...

    kalu puan nk rebus hari2 saya kurang tahu khasiatnya akan jadi sama atau sebaliknya...!

    BalasPadam
  49. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  50. as salam pn fatemah sy nk oder 1 set mudah hamil,,,dh nk dekat 20/11/13..dah bleh oder ke..??

    BalasPadam
  51. Assalam puan...sy nk tnye..puan buka la ke tmpahan ? sy brminat nk cba set ksburan tu..tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikum salam puan

      ok boleh sila buat ordar puan kt fb kami ye :)

      https://www.facebook.com/AnugrahHakikyDariTanahSuci?hc_location=timeline

      Padam
  52. maaf sila klik kt sini ye

    https://www.facebook.com/AnugrahHakikyDariTanahSuci

    BalasPadam
  53. Assalamualailum. Puan sy nak order mudah hamil... Plz sms me 0149474585

    BalasPadam
  54. w.salam saya baru je bals msj puan..
    apa2 plz whatsap or call me.. tq

    BalasPadam

Komen anda: